Gubitak djeteta je izazovno iskušenje s kojim se susreću brojni parovi, posebno za žene koje žele postati majke i dočekati novi život na svijetu. Anastasija Ražnatović je nedavno prošla kroz ovaj mučan period u svom životu u protekla dva mjeseca. Ona je hrabro i otvoreno izrazila ogromne izazove sa kojima se trenutno suočava, što ju je navelo da deaktivira svoj Instagram nalog i nađe utjehu među užom porodicom i monasima u manastiru koji je posjećivala.

 

Međutim, kada je otišla na odmor sa svojim partnerom Nemanjom, zajedno sa njegovim bratom i snajom, počeli su da se vide znaci poboljšanja. Tokom svog putovanja posjetili su mnoge zadivljujuće lokacije. Iz vizuelnih dokaza koje je podijelila tokom tog vremena bilo je jasno da joj se osmijeh vratio. Vrhunac ovih produktivnih dana obilježio je izuzetan događaj koji je Nemanju zadivio. Iako Anastasija nije otkrila detalje kako je savladala izazove u ovom teškom periodu, njena nedavna objava na društvenim mrežama otkrila je osobu koja ju je stalno podržavala na njenom putu ka oporavku.

 

„Tako se dobijaju bitke“, rekla je ona, što je odmah pročitano kao počast Nemaniji, koja nije okljevala da stane na njenu stranu nakon tragične smrti njenog djeteta. U srceparajućoj izjavi, fudbaler je otkrio da će njegova ljubav prema Anastasiji opstati uprkos razornoj tuzi koju su preživjeli. Uprkos emocionalnim previranjima tokom ovog izazovnog perioda, njihova ljubav će prevladati i savladati sve prepreke. Ovaj način razmišljanja srpski reprezentativac je izrazio na svom Instagram profilu, otkrivajući da je Nemanja taj koji je Anastasiji vratio blistav osmijeh na lice. Njihova neraskidiva veza i međusobna podrška služe kao dokaz njihove duboke ljubavi i otpornosti, koja će ih povezati u teškim vremenima.

Oglasi