Uprkos velikoj tragediji i nedaćama, glumac i njegova supruga ostali su snažni i bezuslovno podržavali jedno drugo. Dragan Marinković Maca (55), renomirani glumac, komičar i voditelj, stekao je priznanje brojnim ulogama i učešćem u nekoliko zapaženih projekata. Uprkos njegovom prisustvu u javnosti, malo se zna o njegovom privatnom životu. Sarajevski harizmatični glumac već duže vrijeme je u sretnom braku sa 20 godina mlađom Jovanom. Nije mu trebalo dugo da shvati da je Jovana osoba koju najviše voli. Prema rečima glumca, njihova veza je prekinuta nakon nekoliko meseci zabavljanja. Međutim, Maca je nakon kraćeg zabavljanja odlučila da oženi svoju Jovanu.

 

Njihova veza počela je 8. septembra, a vjenčali su se 14. januara. Kao rođendanski poklon, Maca joj je poklonila nešto što je za nju imalo ogromnu vrijednost – komad papira. Napomenuo je da je njihovo vjenčanje bilo malo okupljanje i iako ne pridaje veliki značaj instituciji braka, on zaista uživa u braku sa Jovanom. Dok su bili na splavu sa deset drugih, prišao im je muškarac koji ih je pozdravio. Jovana je imala dva moždana udara koja su bila međusobno povezana, a imaju i sponzore. Taj komad papira koji se obično vezuje za brak nije imao za njega nikakav značaj. Tokom nastupa u emisiji Magazin In izrazio je zadovoljstvo svojim trenutnim životom, opisavši ga kao prelijepp. Glumac Mek ima dvoje djece iz prethodnih veza, a njegova partnerka, frizerka Jovana, razvila je divnu vezu sa njima. Izrazio je zadovoljstvo odnosom partnera i djece.

 

Maca je izrazio želju da sa Jovanom zasnuje veliku porodicu, ali su se suočili sa značajnom tragedijom – srceparajućim gubitkom trojki. Ovo iskustvo je bilo nevjerovatno poražavajuće za Jovanu, zbog čega su na nekoliko mjeseci napustili Beograd kako bi pobjegli od svega. Tražili su utočište u Trebinju oko četiri ili pet mjeseci, gdje su mogli pronaći utjehu daleko od haosa i gužve u Beogradu i početi da se oporavljaju od traumatičnog događaja. Maca je napomenuo i kako je dao sve od sebe da pruži podršku svojoj supruzi u ovako teškim vremenima, ističući da se slični slučajevi dešavaju svuda oko nas. Nakon gubitka, morali smo se ne samo fizički ozdraviti već i psihički. Pružila sam nepokolebljivu podršku Jovani tokom ovog teškog perioda, pogotovo što joj je to bila prva trudnoća. Nažalost, mnogi parovi prolaze kroz slične tragedije, a utvrđivanje uzroka ostaje težak zadatak.

 

Oglasi