Pjevačica Selma Bajrami otvoreno je podelila mnogo detalja iz svog burnog privatnog života. Poreklom iz Bosne i Hercegovine, Selma Bajrami je stekla popularnost svojom muzikom koja i danas ostaje omiljena. Njena karijera na folklornoj sceni je uspešna, ali je njen lični život često bio predmet intenzivne pažnje javnosti, posebno nakon što su otkriveni veliki problemi sa njenim bivšim suprugom.

  • Selma Bajrami i Zoran Vučković svojevremeno su bili u braku, ali njihova zajednica nije rezultirala potomstvom. Iako je njihova privrženost jedno prema drugome bila duboka, njihov je odnos naišao na značajne prepreke, koje su uglavnom proizlazile iz njihovih majki. U intervjuu za televiziju Hype, pjevač je otkrio da je unatoč majčinom stavu neodobravanja prema njihovoj zajednici zbog vjerskih razlika njihova ljubav ostala neoštećena.

Čak i tijekom procesa razvoda njihova je ljubav nepokolebljivo izdržala.Unatoč zastrašivanju svekrve, pjevač je naišao na nepokolebljivu podršku njihovog partnera Zorana, koji se nije dao pokolebati njezinom utjecaju. Ističući prioritet koji daju svojim karijerama izvođača, pjevačica je istaknula njihovu odlučnost da sami biraju u ljubavi, ne pod utjecajem vanjskih pritisaka.

Godinama nakon njihovog prvobitnog razvoda, Bajrami se ponovno našla u poznatoj poziciji da pristane biti s Muji Musiću. Njihova zajednica rezultirala je rođenjem sina, no nažalost, njihova je veza vrlo brzo naišla na prepreke. Tijekom gostovanja na Hype TV-u, Selma je otvoreno ispričala svoj potresni susret s muškarcem koji ju je obmanuo o svom porijeklu.
Iako je imala malo želje za materijalnim posjedima, njezina je ljubav prema njemu bila nepokolebljiva, čak i dok je nosila njihovo nerođeno dijete.

  • Zatvorena unutar zidova njihova doma, suočila se ne samo s fizičkom izolacijom nego i s primjetnim povećanjem težine. A onda su se počele nizati nevolje. Selma je trpjela nemilosrdno maltretiranje i ponižavajuće komentare o svom izgledu, a sve to dok je bila prisiljena raditi u Australiji zarad navodno svjetlije budućnosti. Bio je to trenutak slučajne ozljede koji je konačno razotkrio istinu – namjerno joj je nanio bol.

    Ozlijedivši joj lice, nanio ju je ozljedu. Selma čvrsto drži uvjerenje da se muškarac koji pribjegava nasilju nad ženom ne može smatrati pravim muškarcem. Motiviran vlastitom nesigurnošću, namjera mu je bila umanjiti je. Nedugo nakon što sam sa svojim skoro dvogodišnjim sinom ispraznila stan, prošlo je tek desetak dana prije nego što je žurno ušao u novi brak. Da stvar bude još složenija, on je zatrudnjeo s drugom ženom dok je naš razvod još trajao.

– Zapanjujuće je, ali ne i iznenađujuće, da je isti muškarac doživio odlazak druge žene. Možete li shvatiti ideju da imate djecu s dvije različite žene, s razmakom od tri godine? Našao sam se upleten u produženi pravni spor koji je trajao iscrpljujućih devet godina. Izmišljao je laži o meni, iskorištavajući trenutnu pandemiju, a ja sam ostao bespomoćan bez ikakve pravne pomoći, zbog čega sam propustio žalbeni rok. Nevjerojatno, ishod slučaja sugerirao je da sam se u potpunosti složio s njim u svakoj pojedinoj točki, svaljujući krivnju u potpunosti na mene.

U iskrenom intervjuu za televiziju Hype, Selma je hrabro ispričala da je unatoč preprekama uspjela dobiti gotovo jednako skrbništvo nad svojim djetetom. Od četvrtka do nedjelje kod nje je njezino dijete. Selma je smatrala potrebnim da se pozabavi temom o kojoj radije ne bi razgovarala. Kao nekoga tko medijskim istupima uvijek pristupa ciljano, nedavne okolnosti nagnale su je da se malo povuče iz javnosti.

Ali sudbina me opet vratila na ovo mjesto. Ovo su osjećaji koje je tokom svog specijalnog gostovanja u emisiji “Amidži Show” prenijela Selma Bajrami. Selma Bajrami, rođena 4. srpnja 1980. u Tuzli, ima različito porijeklo, uključujući i albansko i bosansko porijeklo. Selma je od malih nogu pokazivala duboku strast prema glazbi, koja je odjekivala cijelim njezinim domom, gdje su harmonije tradicionalnih pjesama i melodija u čast kulturnog bogatstva tog područja često ispunjavale zrak.

Odrastajući u tijesnom selu Mramor, u blizini Tuzle, Selma je razvila duboku vezu sa svojom zajednicom. No, odgoj ju je izložio i izazovima koje je nametnuo Bosanski rat. Uz svoju obitelj i sumještane, Selma je proživjela ratne nedaće od 1992. do 1995. godine. Boravak u zaštićenoj zoni UN-a Tuzla u to vrijeme značio je život ispunjen neizvjesnošću i bezbrojnim preprekama zbog ratnih ograničenja.

 

 

Oglasi