All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

PORODIČNI DOM: Uređenje doma sa betonom kao glavnim elementom

loading...

PORODIČNI DOM: Uređenje doma sa betonom kao glavnim elementom

Da bi dom bio savršeno uređen po nekim pravilima, to podrazumjeva spoj modernog i jednostavnog stila sa prirodnim elementima. Kada govorimo o betonu kao glavnim elementom uređenja, ljudi ga inače izbjegavaju i ne žele da imaju u svome domu – zbog svog hladnog i ‘nedovršenog’ izgleda te je dugo godina bio na lošem glasu.

Uprkos svojoj nepopularnosti, zadnjih godina industrijski stil uređenja je na top 5 ljestvici uređenja domova na globalnom nivou. Stekao je veliku popularnost i prepoznatljivost po korištenju betona kao glavnim elementom uređenja. Tako počinje lagano i savremeno korištenje betona u uređenju i postao je sve zasutpljeniji u domovima.

Kombinacijom hladnih i toplih materijala te kombinacijom dezena i odgovarajućih boja, dizajneri ovog stana uspjeli su da stvore stan koji odiše toplotom i prijatnom atmosferom.

Danas ćemo vam pokazati moderan industrijski i prije svega, porodični stan koji se koristio betonom kao glavnim elementom a sadrži šik i urban izgled. U ovom stanu dominiraju drveni elementi, beton i neutralne, pastelne boje.

Tags: , , , , ,

Related posts