POMOĆU OVOG DIZAJNA UVEDITE DNEVNU SVJETLOST U SOBU – čak i tamo gdje niste mislili da je može biti !

Vjerujemo da znate da prirodna svjetlost igra veoma važnu i veliku ulogu kada je riječ o kvalitetu našeg života jer  poboljšava koncentraciju, obezbjeđuje energiju za rad,  kontroliše naš unutrašnji sat, i  priprema nas za novi radni dan . Uvedite dnevnu svjetlost u sobu i omogućite sebi više energije i bolje raspoloženje!

Na ovaj način ćete doprinijeti većem komforu u svom domu na način da ćete osvijetliti mračne prostorije i njihove ćoškove . Svjetlosni tunel VELUX  je dizajniran tako što uvodi prirodnu, dnevnu svjetlost u prostorije kao što su hodnici,  kupatila, stepeništa, ostave i  garderoberi .

dizajnidom15

dizajnidom18

Unesite dnevnu svjetlost u sobu pomoću Velux svjetlosnog tunela

Ovaj svjetlosni tunel se sastoji od ravne staklene krovne instalacije kao i visokoreflektujućeg tunela i raspršivača svjetlosti na plafonu, čime unosi prirodnu, sunčevu svjetlost u one dijelove stana gdje ne postoji mogućnost ugradnje  prozora i gdje je vještačko osvjetljenje jedini izvor svjetlosti.

dizajnidom17

uvedite dnevnu svjetlost u sobu, svjetlosni tunel
Ovakav ventilacioni adapter  može se ugraditi u svjetlosni tunel kako bi se osigurala prijatna unutrašnja temperatura u prostoriji. Nova generacija svjetlosnih tunela može se nadopuniti električnom opremom za osvjetljenje, koja omogućava da tuneli u toku noći ili kad nedostaje prirodne svjetlosti funkcionišu kao lampe.

Foto: Velux.ba

Oglasi