U poslednje vrijeme mediji su bili preplavljeni izvještajima o rastavljanju Miljane Kilić i Nenada Macanovića, zvanog Bebica. Različiti izvori su predstavili oprečne izvještaje, što je izazvalo zabunu oko situacije. Marija i Miljana otvoreno su optužile Bebicu da je s njihovim novcem pobjegao iz stana u kojem je boravio proteklih mjeseci. Međutim, Bebica ima svoju perspektivu i smatra da postoji alternativno gledište na cijelu situaciju. Prema njegovim riječima, porodica Miljane Kulić iskoristila je priliku da otkrije do sada nepoznate aspekte njihovog života.

 

Bebica napominje da je u Miljaninom domaćinstvu bilo čestih svađa i tenzija zbog njene teške zavisnosti od kockanja. Situacije su eskalirale do te mjere da je policija morala da interveniše kada se Miljana agresivno ponašala prema majci. Uprkos tome što je nakratko prestala da se kocka na period od 15 dana, brzo se vratila starim navikama. Začudo, 800.000 dinara koje su dobili neočekivano je utrošeno u dobrotvorne svrhe, što je Mariji nesvojstveno. Miljanino kompulzivno kockanje i česti odlasci u kazina samo su pojačavali njene epizode agresije.

 

Često odgovara nasiljem, oštećivanjem telefona i fizičkim povređivanjem drugih, kada joj se odbija novac za kockanje. Njeni ispadi traju sve dok se ili ne onesvijesti ili ne dobije željeni iznos novca. Uprkos tome što je svjedočila sukobima i napetim situacijama, Miljana uporno pronalazi načine da se pozabavi svojim ponašanjem, poput ostavljanja telefona kao kolaterala.

 

Intervencija policije bila je neophodna u dva odvojena incidenta kako bi se situacija smirila. Bebica je naveo da je Marija bila na meti Miljaninog nasilnog ispada, koji je uključivao bacanje predmeta i prolivanje tečnosti. Pored toga, vrijedi napomenuti da je Bebica izabrao da napusti roditeljsku kuću zbog romantične veze sa Miljanom, što ga je dovelo do prekida veza sa prethodnom porodicom, uključujući roditelje, sestre i djecu iz prethodnog braka. Nakon raskida sa Miljanom, Bebica se preselilo kod Marije i Siniše. Miljana je stekla glas zbog svojih kontroverznih nastupa u raznim televizijskim emisijama u kojima je učestvovala.

Oglasi