Vesna Zmijanac je poznata pjevačica narodne muzike i tokom svoje duge karijere stekla je velika priznanja. Vesna iza sebe ima veliki broj hitova koji se dan danas rado slušaju i pjevaju na nastupima. Njen privatni život je godinama pod lupom javnosti, a njenim stopama je krenula i njena kćerka Nikolija koja je također ostvarila uspješnu karijeru.

 

Naime, Vesna je se nedavno podvrgnuta operaciji bajpasa i od tada se skriva, izbjegavajući pažnju medija. Međutim, konačno se pojavila u javnosti, gdje se može vidjeti da se potpuno oporavila nakon operacije. Kako bi olakšala proces oporavka, Vesna je odlučila da se oporavi u svojoj vikendici u Bukulji. Neće proći dugo dok ona ne nastavi odakle je stala i nastavi svoje nastupe.

 

Nakon duže pauze, pjevačica  se vratila na javnu scenu. Njenu frizuru  je pomno njegovao i frizirao njen frizer, koji je otkrio Vesnin zadivljujući izgled nakon tri mjeseca pauze. Vesna nastavlja svoje nastupe sa mjesta gdje je stala, o čemu svjedoči široki osmijeh koji krasi njeno lice na nekim od najnovijih slika. Vesna se tokom govora ukratko osvrnula na svoj odnos sa Borisom, svojim frizerom, kojeg smatra bliskim prijateljem. Međutim, uzdržala se od bilo kakvog komentara o svom zdravlju. Nakon nastupa u Bugarskoj, Vesna je namjeravala da ode na odmor u Atinu gde su njena kćerka Nikolija i ostatak porodice željno iščekivali njen dolazak. Pojavile su se spekulacije o tome da je Nikolijin brak sa Reljom na stjenama, ali par je odbacio te glasine i viđeno je kako uživaju u zajedničkom odmoru, sretno i zaljubljeno.