Prije nekoliko dana glavna tema u svim portalima bila je kćerka Balaševića, a svi mediji su pisali o nasilju kojeg je pretrpila Jovana Balašević od svog bivšeg supruga. Jovana je tada otišla u stan u kojem je sa svojim partnerom političarem Aleksandrom Jovanovićem živjela oko 10 godina , da pokupi svoje stvari a on ju je tada izvrijeđao , ponižavao te je zaključao u stan. Jovana je tada pozvala majku Oliveru koja je obavijestila policiju , a epilog je zabrana koju je dobio odnosno zabranu približavanja.

 

Jovana se od tada više nije pojavljivala u javnosti , ali je neku noć sa svojom majkom došla na predstavu Dejt u kojoj glavnu ulogu glumi Sandra Silđev.

 

Jovana je obukla predivnu haljinu sa frizurom , a sa lica nije skidala osmijeh. Mnogi su se složili s činjenicom da preljepo izgleda i da blista ali se može primjetiti da je dosta smršala  i da nema više stari sjaj u očima,  jer nije ni čudo šta je sve preživjela u tako malo vremena. Jovana se sada posvetila svojim najbližim a najveća podrška joj je majka Olivera s kojom je i bila u pozorištu. Naime, podsjećamo da je mlađa kćerka Balaševića je pretrpila porodično  nasilje od svog bivšeg partnera a i o tome je odlučila da javno govori u javnosti. Već dugi period Jovana Balašević  ne živi sa svojim suprugom , ali kada je došla po ostatak svojih stvari u zajednički stan , on ju je i psihički i fizički napao iako postoji zabrana prilaska on je to prekršio i počinio novo krivično djelo. 

 

Oglasi