Zorica Brunclik je popularna pjevačica narodne muzike koja je na estradi već skoro pa pola vijeka, Ona je napravila veliku karijeru, a otpjevala je i veliki broj hitova koji se i dan danas slušaju. Također , mimo njene karijere koju je javnost pratila , njen privatni život je bio itekakako zanimljiv a na početku je bio veoma buran. Pjevačica se na kraju skrasila sa harmonikašem Kemišom sa kojim je već 30 godina u braku.

 

Zorica je prije Kemiša bila udata za harmonikaša Ljubu Kešelju i dobili su kćerku Miljanu. Međutim, njihov odnos se pogoršao i nisu održali dobar odnos nakon rastave. Razlog za njihov razvod pripisuje se promjenjenom Ljubinom ponašanju prema Zorici nakon rođenja njihove kćerke. Više je nije volio iako je tvrdio drugačije, a sada smatra da je Zorica odgovorna što mu nije dozvolila da upozna svoju kćerku i što je prekinula svaki kontakt.

 

Ljuba je tvrdio da je sa Miljanom imao redovne kontakte do njene 18. godine. Često su razgovarali, pa čak i zajedno slavili njeno punoljetstvo. Međutim, nakon toga, Miljana je prekinula svaki kontant sa svojim ocem uprkos njegovim brojnim pokušajima da se obrati. Ljuba je napomenuo i da Zorica, Miljanina majka, širi priče da Miljanina i Ljubina druga kćerka nisu sestre. Ljuba je pojasnio da sa Zoricom više nema vezu i smatra da je prevarena i izmanipulisana, zbog čega je Miljanu okrenula protiv njega. Uprkos tome, Ljuba i Zorica su nekada bili sretan par, o čemu svjedoči i slika iz mlađih godina. U nastavku posta možete da pogledate tu sliku.