Vijest o razvodu poznate pjevačice Jelene Karleuše i njenog supruga Duška Tošića prošle godine zaprepastila je javnost. Čak su i njihovi najbliži prijatelji bili nesigurni u kakvom je trenutnom stanju njihov brak, što je postavilo pitanje da li su još uvijek zajedno ili su se već razveli. Međutim, evidentno je da i bivši fudbaler i pjevačica trenutno imaju zajedničku namjeru da zajedno provedu praznike i čuvaju svoje kćerke Niku i Atinu.

 

Oboje su vjerovali u svoju sposobnost da uspostave efikasnu komunikaciju i ponovo zapale svoju prošlu ljubav. Bili su odlučni da pronađu snagu u sebi da oproste svaku povrijednu riječ i nastave odakle su stali. Uprkos trenutnim izazovima, ostali su puni nade i uporni. Tokom prošlogodišnjeg gostovanja u emisiji “Prvi red” na televiziji K1, Karleuša je o tome razgovarala i istakla kako se Duško oslanja na njeno prisustvo u svom životu. Međutim, odlučila je da ne daje nikakve dalje komentare o ovom pitanju. Sjećanja na njihovu duboku ljubav i intimnost još uvijek leže u glavama onih koji su ih poznavali. Nažalost, njihove snove o velikoj porodici srušila je Jelena koja je doživjela dva pobačaja nakon rođenja njihove kćerke Nike.

 

Duško je oduvijek imao želju da dobije sina i ranije je javno iznio svoja razmišljanja o tome. U budućnosti se nada da će dobiti sina koji će krenuti njegovim stopama kao profesionalni fudbaler. S obzirom na trenutni veći broj ženskih članova u njihovom domaćinstvu, sasvim je prirodno da on izrazi ovu želju. Međutim, čak i da dobije još jednu kćer, to ga ne bi obeshrabrilo. Vjeruje u svoje sposobnosti i uvjeren je da može uspješno ostvariti ovaj cilj. Preusmjerimo sada fokus na dugo očekivani dolazak malog Tošića, kako je Duško ranije najavio medijima.

Oglasi