Javnosti je poznato da pjevač Dragan Kojić Keba ima vanbračnu kćerku Inu koju je dobio u vanbračnoj vezi sa tekstopiscem Ljiljanom Jevremović. Naime, Kena nije nikada želio da prizna kćerku i da joj da prezime Odbacili su je svi, a iako keba redovno plača alimentaciju u iznosu od 150 eura , za koju Ljiljana smatra da je mala ako se uzmu u obzir desetine hiljada dolara koje pjevač mjesečno zarađuje.

 

Ljiljana je jednom prilikom rekla da Keba sa vanbračnom ćerkom Inom nema nikakav kontakt , osnim što joj svakog određenog datuma u mjesecu uplačuje 150 eura. Ni dan ranije ni dan kasnije ni dinara manje više. Istakla je da još da se ona tu povukla i da on to radi po svojoj želj, odnoso taj iznos je sud naložio pa tako da tu ne moze ništa. Prvi iznos je bio do sedme godine , drugi od sedme do srednje šškole , i sada treći od srednje dok studira. To se nikada nije poravnalo te je dodala da ima dokument koji potvrđuje da je Keba u jednom mjesecu zaradio 80.000 dolara a svojoj kćerci plaća alimentaciju od 150 eura.

 

Njegova bruka i sramota, nije što je zao već što je takav . Ovo mi je već u 21.vijeku malo čudno. On je pokazao da je zao . Pokušao je da me zastraši i sa buarskom mafijom. Tada sam na sudu istjerala pravdu i dugo vukla psihičke posljedice zbog toga stresa. Ja nisam zlopamtilo , te kada bi mi se Keba sada obratio za pjesmu da mu napišem , ja bi to učinila.- rekla je.