Elmedin Medo, poznati TikToker, nedavno je dobio zahtjev od jedne osobe iz Srbije da izvede pjesmu posvećenu braći Srbima. Umjesto očekivanog oštrog ili negativnog odgovora, Elmedin je iznenadio mnoge pozitivnim pristupom.

Umjesto toga, Elmedin je odlučio izvesti tradicionalnu srpsku melodiju, prenoseći snažnu poruku o miru i zalagajući se za iskorjenjivanje mržnje. Njegova gesta oduševila je mnoge koji su se nadali začudnim reakcijama.

TikTok, popularna aplikacija porijeklom iz Kine, postala je jedna od najkorištenijih aplikacija na svijetu. Njezin brzi rast popularnosti može se pripisati raznolikosti sadržaja koje nudi. Korisnici diljem svijeta dijele kratke videozapise koji prikazuju različite koncepte.

Otkrivanje zabavnog sadržaja, kao što su skečevi, omogućeno je kroz različite kategorije poput glazbe, plesa, sporta, kuhanja, kućnih ljubimaca i drugih.

Svatko tko koristi aplikaciju ima mogućnost stvaranja i dijeljenja svojih videozapisa, dodajući jedinstvene filtre i pozadinsku glazbu kako bi pokazao svoju individualnost i privukao gledatelje. Jednostavnim pomicanjem prema dolje, korisnici mogu pristupiti raznolikom video sadržaju i uživati u njemu.

Dodatna ispovijest

Djevojka i ja smo u duljoj vezi i planiramo useliti skupa. Prije nego što smo se mi upoznali, ona je digla kredit i krenula u gradnju kuće. Kuća je lijepa, dobro građena i ukusno namještena, nemam prigovor na to. Ali nekako je njena, sve je napravila samo po sebi, njeno je ime na vlasničkom listu. Ja živim u ujakovom stanu, on je u Njemačkoj. Stan nije renoviran od 90-ih. Ja želim da se uselimo kod mene i skupa renoviramo stan da to bude naše, ona neće ni čuti. A nekako mi glupo da se ja useljavam njoj, imam još malo muškog ponosa.

Oglasi