PIKNIK STOLOVI ZA KUĆNI AMBIJENT – Svi volimo piknike na suncu, ali bismo najviše voljeli kada bi ovaj osjećaj mogao da se zadrži i tokom cijele godine

STOLOVI ZA KUĆNI AMBIJENT
Postavite spoljni sto u svoju kuhinju ili trpezariju. Bilo da je ovaj sto obična replika vašeg omiljenog stola u prirodi ili ste se možda opredelili da modernizujete svoj prostor uglađenim stilom, definitivno ćete voljetii novonastalu površinu u svojoj kući i provoditi u njoj puno vremena.

 

Postoji zaista mnogo nijansi laka i farbi, a mnogi tonovi recikliranog drveta, između kojih možete izabrati, mogu vam pomoći da se lako opredjelite za pravu boju i izgled. Lakirani ili reciklirani piknik stolovi mogu svakom prostoru pružiti rustičan ambijent i takav sto će definitivno izgledati podjednako elegantno i organski u rustičnoj ili ruralnoj kuhinji.

Ustvari, ove stolove možete postaviti u bilo koji enterijer koji imate, bio on moderan ili minimalistički, industrijski ili bilo koji drugi, a što više kontrasta postoji, to će i izgled biti bolji. Na primjer, možete nabaviti i pomješati rustično ofarban i moderan sto, sa minimalističko bijelim stolicama ili čak rozom sofom.