All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

PENTHAUS U SOHOU: Moderno uređenje enterijera sa divnim dizajnom!

loading...

PENTHAUS U SOHOU: Moderno uređenje enterijera sa divnim dizajnom!

Svaki dom ima svoj poseban karakter i prije nego što je uređen i u njeg doveden neki poseban stil. Stil koji odaberemo da bude uređen u tom prostoru dodatno kuje dodatne karakteristike na sam karakter tog stana. Kao i svaki prostor, ima određene mane i vrline na kojima možemo raditi i na koje moramo obratiti pažnju. Prilikom uređenja enterijera bitne stvari na koje treba voditi računa jesu svakako kvadratura, osvijetljenje i raspored prostorija. Danas ćemo vam pokazati primjer odlično uređenog enterijera.

Današnji primjer jeste jedan penthaus koji se nalazi u Sohou. Predivnan enterijer nije jedina stavka koja se može pohvaliti nego i brilijatna organizacija prostora i raspored namještaja i stvari koje se nalaze u njemu. Centralna dekoracija ovog stana je svakako ogroman zid od crvene cigle koji dolazi do izražaja zbog ogromne količine prirodne svijetlosti. Kombinacija sive sa prirodnim materijalima je u pravom harmoničnom skladu. Može se reći da enterijer prilično uređen sa industrijskim stilom.

Tags: , , , , , , ,


Fatal error: Out of memory (allocated 38252544) (tried to allocate 20480 bytes) in /srv/users/serverpilot/apps/dizjandoma/public/wp-includes/class-wp-term.php on line 199