Uz malo novca u novčaniku uredite vašu kuhinju u luksuznom stilu.

Pored dnevnog boravka u kojem provodite dosta vremena odmah iza njega je kuhinja. S toga je bitno da i ovaj prostor uredite tako da bude ugodan, elegantan i jednostavan za korištenje.

Evo par jednostavnih trikova uz pomoć kojih ćete urediti vašu kuhinju uz malo novca.

  • Možete krenuti od ručkica na kuhinjskim elemetima, njih zamjenite sa novim u dugoj boji ili drugom materijalu kao naprimjer željezne. Željezne ručkice odlično se slažu sa drvenim površinama. Za veću promjernu na kuhinjskim elementima možete da promjenite vrata ili ih obojite u drugu boju. Jednostavno, a ujedno drugačije.
  • Ukoliko imate manju kuhinju onda obratite pažnju na to da bojite zidove u svijelije boje kao i da kupite ili bojite kuhinjske elemente u svjetlije tonove.
  • Ako želite kuhinju kao iz časopisa ubacite u tom slučaju neka umjetnička dijela, slike i ukrase.
  • Male kućanske aparate koji vam obično stoje na radnoj površni uredno spremite u ormariće , jer na taj načini mjenjate potpuni izgled kuhinje, dobijeta fine i uredne površine.
  • Obratite pažnju na osvjetljenje, dodajte lampe ili omogućite više prirodnog svjetla.
  • Također dotrajalo i staro posuđe možete da zamjenite sa novim i modernijim.

 

U nastavku vam donosimo nekoliko predivno uređenjih kuhinja kao inspiraciju!

kuhinja 1As seen on Kitchen Cousins, a beauty shot of the Registe kitchen with orange and gray kitchen cabinets.kuhinja 3 kuhinja 4 kuhinja 5 kuhinja 6 kuhinja 7