All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

OŽIVITE SVOJ STARI BUDILNIK

loading...

OŽIVITE SVOJ STARI BUDILNIK – digitalni sat ne može se nikada uporediti sa cjelokupnim šarmom predivno dizajniranog analognog sata


Glavna ideja za preobražaj ovih satova jeste izvaditi sve svoje zanatske zalihe i upotrijebiti sve što vam padne na pamet i čega se možete sjetiti, kako biste obukli ove satove i dali im izgled nečega što ni sami ne biste baš očekivali u završnoj fazi.

Tu vam mogu pomoći boje, perlice, čipke, trake, umjetno cvijeće kao i mnogo toga još što možete upotrijebiti. Samo jedan od mnogih načina kojim možete pristupiti ovom tipu rukotvorine, jeste korištenje izrezanih dijelova starih fotografija i korištenje sata kako biste ih na neki način uokvirili.

Neki ljudi stvarno idu do kraja sa dekoracijom pa to rade i sa vanjskim dijelovima njihovih satova. Možete vidjeti cvijeće na jednom prilično tematskom satu, dok drugi u sebi sadrži i dijelove mehanizma koji dolaze iz njegovog centra.

Projekt ovakvog mijenjanja sata vam pruža priliku da sami pronađete temu dekora, odaberete šemu boja i zaista učinite svoj sat jedinstvenim, onoliko koliko vam to mašta dozvoljava.

Tags: , , ,

Related posts