Priča o Jašaru Ahmedovskom, popularnom pjevaču s Balkana, obilježena je ne samo njegovom uspješnom karijerom, već i tragičnim gubitkom brata Ipčeta u stravičnoj saobraćajnoj nesreći. Ipče, pravi brat Jašara Ahmedovskog, bio je poznati pjevač koji je izgubio život u nesreći dok je bio u naponu svoje karijere, vozeći novi Mercedes brzinom koja nije bila prilagođena uvjetima na putu.

Jašar Ahmedovski nedavno je dao iskren intervju za Kurir, u kojem je progovorio o različitim aspektima svog života, uključujući osobna iskustva, put karijere, teški gubitak brata Ipčeta i suradnju s poznatim umjetnicima.

Njihova obitelj sastojala se od pet braće i jedne sestre: Ava, Ruždije, Mufita, Jašara i Ipčeta. Jašarovu djetinjstvu obilježene su dragocjene uspomene koje i danas čuva u srcu.

Kao svako dijete, Jašar je bio pun energije i znatiželje. Roditelji su ih obasipali neizmjernom ljubavlju i brigom. Imali su sreću da su imali sretan i udoban život; obitelj je bila financijski dobro stojeća, ali ne i prekomjerno bogata. Jašarov otac bio je liječnik, a majka se posvetila brizi o njima, vješto balansirajući svoje uloge. Ulagala im je vrijednosti poput poštenja i poštovanja prema drugima. No, kako se pojedinci razvijaju

Oglasi