Nakon što je shvatila da njen suprug, pokojni Željko Ražnatović Arkan, gaji osjećanja prema mladoj pop senzaciji Svetlani Ceci Veličković, Natalija Martinović je odlučila da raskine njihov brak. Natalija je odlučila da napusti Željka i krene na novo putovanje sa njihovo četvoro djece nakon što je on Ceci priznao ljubav. Spakovala je svoje stvari i otisnula se u svijet. Za to vjreme mnogi su vjerovali da je pjevačica uzrok njihovog rastanka, ali je Arkan takve navode oštro demantovao, navodeći da pjevačica nije odgovorna za njihov razvod.

 

Nakon 13 godina braka sa Natalijom, razveo sam se. Dok sam bio na izdržavanju kazne u hrvatskoj kaznionici, rodila mi se kćerka Maša. Prošle su tri godine otkako smo se supruga i ja razdvojili. Iako sam se tri puta ženio, nikada nisam bio nevjeran niti upleten u vanbračne veze. Tokom mog 13-godišnjeg braka sa bivšom ženom, nije bilo ničega zbog čega je sumnjala u mene. Međutim, vremenom sam razvio osjećanja prema Ceci i priznao joj ljubav. U stvarnosti, ta ljubav je postepeno rasla. Ceca je uporno pratila svoju ljubav prema meni, iskreno izražavajući svoja osjećanja, a ja sam mu na kraju uzvratila. Ove detalje je srpskim medijima otkrio Arkan 1996. godine.

 

Pavle Stevović, koji je ranije bio na poziciji finansijskog direktora u svim firmama Željka Ražnatovića, otkrio je sadašnju lokaciju Natalije, bivše Arkanove supruge, kao i podatke o njenom načinu života i profesiji. Trenutno borave u Sjedinjenim Državama, tačnije u Los Angelesu. Očigledno je da su njihovi životi ispunjeni poteškoćama i preprekama. Među članovima porodice, Natalija služi kao dadilja i brine o djeci. Nažalost, obaviješten sam da se razboljela. Pozitivnije rečeno, sve tri bliznakinje, zajedno sa Milenom, uspješno su završile fakultetsko obrazovanje. Da bi preživjeli, svaki od njih ima dva posla. Što se tiče najmlađeg člana porodice, Maše, ona još uvijek studira. Ove detalje iznio je Stevović u svom obrazloženju.

 

Oglasi