Dodjelom budžeta od strane Samira Ramovića, prisutni su pokazali vidno nezadovoljstvo. Marko Janjušević Janjuš i Mensur Ajdarpašić su se potrudili da opravdaju Ramovićevu odluku.

Mensur je izrazio uvjerenje da je za nedostatak detaljnih opisa ličnosti o kojima je riječ kriv govornik. Također je priznao da je odgovor govornika očekivan i ocijenio ga prihvatljivim i pohvalnim. Mensur je naglasio važnost prepoznavanja postojanja kulturnih pojedinaca koji ne žele da se upuštaju u sukobe. Dodatno, naglasio je da pozitivan odnos sa nekim ne znači nužno i snažno prijateljstvo.
„Distribucija je izgleda besprijekorna, ali postoji jedinstvena zamjerka. Ša je pokušao da uvrijedi Slađu Blindu tako što se prisjetio prethodnog zahtjeva za trostruku narudžbu sira i konzumirao ga.

“Marko je prokomentarisao da je primetna razlika u kvalitetu komentara između njega i Milene, posebno kada je u pitanju rasprava o socijalnoj pravdi. Napomenuo je da Tijanin doprinos razgovoru nije relevantan za predmetnu temu. Osim toga, Marko predložio da ako neko već ima sumu od 20.000, onda bi bilo razumno da mu se obezbijedi dodatnih pet jedinica.

Tokom nedavnog incidenta, Boža Jones vas je pomilovao po glavi i nazvao vas psom. Međutim, kada ste predstavili budžete, oni su iznenada promenili melodiju i izrazili naklonost prema vama. Svjedočeći ovakvom ponašanju prvi put, Đedović je prokomentarisao postojanje nekoliko nepotkrijepljenih tvrdnji.

Mića je otkrio da je bilo grešaka unutar grupe i da o tome nije bilo rasprave. Razdvajanje je došlo za vrijeme obroka i tada je otkrio da je tema njihovog razgovora usredsređena na njega.

“Po Irininoj procjeni, ovo je bio njegov početni pokušaj, vjerovala je da je dobro izvršio zadatak.

Janjuš se izjasnio o podjeli budžeta, navodeći da je ona podijeljena u dvije kategorije: jedna je usmjerena isključivo na ugodu publici, a druga kategorija zasnovana na kulturnom značaju. Iako nije stao u odbranu dotičnog, Janjuš je napomenuo da osobu zaduženu za budžet ne zanima sukob.

Samiru trebamo pokazati dužnu pažnju jer je osoba ljubaznog raspoloženja. Što se tiče vaše nesposobnosti da konzumirate hranu, ljubazno vas usmjerite s mog jela na svoje, jer to je izvan moje kontrole. Izraz “paliti” se može protumačiti kao odbojna primjedba ili izraz prezira, ali njeno značenje nije sasvim jasno u ovom kontekstu.

Za dodatne informacije, pogledajte prateći video za dodatne detalje.

Oglasi