All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

OVO ODMARALIŠTE JE DRAGULJ BALIJA

loading...

OVO ODMARALIŠTE JE DRAGULJ BALIJA – smješten negdje duž zadivljujuće obale Balija i Petitenget plaže, katama predstavlja nevjerojatno odmaralište


Ovaj blaženi rajski otok Balija vjerojatno da je najbolje mjesto na kojem se možete odvojiti od stvarnog svijeta, iako njegovo vrhunsko odmaralište, ako ga tako možemo nazvati, vrlo lahko odskače od sjenki zahvaljujući svojim mjestima za kupnju te objed kao i zabavnom centru otoka.

Svaki detalj, koji se može vidjeti u svih 58 apartmana odmarališta, ručne je proizvodnje ili je posebno biran, održavajući time liniju sa stoljećima starom indonezijskom kulturom kao i tradicijom, dok istovremeno uklapa i moderne dodire sa svojom vrlo udobnom atmosferom.

Gosti mogu uživati ​​u velikom rasponu pogodnosti, uključujući organske proizvode za kupanje, besplatnu Wi-Fi mrežu te bar u svakoj sobi.

Katama odmaralište posjeduje i fitness centar otvoren 24 sata kao i vanjski bazen u sklopu svakog apartmana, tako da ćete vjerojatno poželjeti ovdje ostati zauvijek.

Tags: , , , ,

Related posts