OVO JE NEŠTO IZMEĐU: PLOČICE ILI TAPETE – ovoga puta želimo da vam predstavimo nevjerovatni koncept, koji će promijeniti dizajniranje kupatila iz korijena


U pitanju je koncept koji sjedinjuje metal i liveni kamen, u pločicama koje imaju debljinu manju od 2 mm. Decotal pločice su rezultat unikatnog procesa, koji upotrebljava napredne tehnologije, istraživanje materijala i besprijekorni ručni rad. Svaka pločica napravljena je od betonskog polimera, kvalitetnog, i toplog materijala, koji se po prvi put koristi za ovu svrhu. U kombinaciji sa reflektivnom metalnom dekoracijom, ovaj materijal kreira neizmerni luksuzni efekat gde god da se koristi.

Metalne grafike nisu ograničene i mogu da budu napravljene po vašoj želji – dizajniranje kupatila nikada nije bilo zanimljivije! Tip metala te obloge koji se koriste zavisi od tipa primjene pločica, specifičnih fizičkih i estetskih zahtijeva. Trenutna ponuda ovih inovativnih komada sadrži preko 50 grafika, odnosno šablona, koji mogu biti korišteni u raznim veličinama.

One ne zahtevaju nikakvo posebno održavanje, pa su i zbog toga idealan izbor za svako moderno i luksuzno kupatilo.

 

Oglasi