Vrlo popularan razvod između proslavljene folk pejvačice Jelene Karleuše i Bojana Karića u martu 2005. izazvao je značajno interesovanje, uglavnom zbog svoje izuzetno javne prirode. Na opće iznenađenje, njihova se zajednica iznenada prekinula nakon samo šest mjeseci, ostavljajući javnost zaintrigiranom i željnom spekulacije o osnovnim uzrocima njihovog rastanka. Zanimljivo je da ni Jelena ni Bojan nikada nisu otvoreno otkrili zamršene detalje oko njihovog razlaza, ostavljajući tako tačan razlog obavijen velom misterije i nepoznat do danas.

 

Nakon što je prošao ovu fazu svog života, proslavljeni pjevač je na kraju našao sreću uz Duška Tošića, poznatog fudbalera. Zajedno su blagosloveni radošću podizanja dvije ćerke. Bojan je potvrdio samo neke od informacija o kojima je bilo riječi u intervjuu. Prvo, priznao je da su sve potrebne zakonske procedure uspješno okončane u roku od nekoliko dana. Osim toga, otvoreno je priznao da je skinuo vjenčani prsten odmah nakon okončanja razvoda. Na kraju je izrazio svoju snažnu odlučnost da prekine sve oblike komunikacije sa svojom bivšom suprugom i nastavi dalje sa svojim životom. U intervjuu za Gloriju, sin Sretena i Slavice Karić otvoreno je progovorio o svom razvodu. U početku je isticao namjeru da ostatak života provede sa Jelenom Karleušom.

 

Međutim, došlo je do nepredviđenih okolnosti koje su izazvale poremećaj u njihovoj vezi. Uprkos ovim izazovima, odlučio je da prekine vezu i nastavi sa svojim životom. Na pitanje o bilo kakvom osjećaju razočaranja, odgovorio je da ne žali za dvije godine koje su proveli zajedno jer su služile svrsi u njegovom životu. U početku se suočavao s preprekama i borio se da razumije određene aspekte, ali je na kraju prihvatio sve što se dogodilo. Odlučio je da prekine vezu i sada je zadovoljan, aktivno se uključuje u društvene poduhvate, nastavlja svoju karijeru i pronalazi ispunjenje u životu. Umjesto da se zadržava na prošlosti, on se raduje budućnosti, fokusirajući se na lični rast i prihvaćanje novih iskustava. Tokom njihovog kratkog braka, živio je sa Jelenom u stanu, ali su nakon razvoda oboje napustili prostor. Bojan Karić otvoreno demantuje da je Jelena potpisala predbračni ugovor prije njihovog vjenčanja i potvrđuje da ona nema namjeru da ima imovinskopravne zahtjeve.

Oglasi