Poslednjih nekoliko dana u domaćim medijima pisalo se o Bebi Dolu, poznatoj pjevačici iz osamdesetih godina prošlog vijeka. Prema ovim izviještajima, primjećena je u javnoj kuhinji. Ova vijest izazvala je popriličnu pomutnju među fanovima i medijima. Kako bi došli do istine, novinari su se obratili prijateljima Bebi Dol, međutim, nisu bili u mogućnosti da daju nikakve informacije o situaciji, tvrdeći da već neko vrijeme nisu bili u kontaktu s njom i da nemaju saznanja gdje se ona nalazi. Ovo je samo povećalo misteriju oko neočekivanog pojavljivanja Bebi Dol u javnosti.

 

Tokom 1980-ih, Bebi Dol je bila veoma cijenjena i omiljena pjevačica čija se muzika mogla čuti širom cijele bivše Jugoslavije. Međutim, trenutno se suočava sa teškom fazom u životu jer su joj majka i tetka loše, a ona je jedina odgovorna za njihovu brigu. Pjevačica se već duže vrijeme nalazi u finansijskim mukama, pa je čak učestvovala i u rijalitiju pod nazivom Zadruga kako bi povratila slavu, ali nažalost to joj nije pomoglo.

 

Bebi Dol je navodno u mlađim godinama bila u romantičnoj vezi sa nedavno preminulim hrvatskim muzičarem Masimom Savićem. 2014. godine se udala za Aleksu Todorovića, diplomiranog književnika rođenog u Americi, koji je kasnije postao profesor. Nakon preseljenja u Beograd 90-ih, radio je kao novinar i preko zajedničkog prijatelja upoznao se sa Bebi Dolom. Njihov prvi susret bio je neplaniran, jer je svratila da vidi prijateljicu Teodoru, koja u tom trenutku nije bila kod kuće. Umjesto toga, upoznala je Aleksa i njegovog kolegu Davida, koji je bio zauzet kucanjem na svom laptopu. Na kraju su počeli izlaziti nakon drugog susreta na zabavi. Uprkos glasinama o bračnim problemima i spekulacijama o potencijalnom razvodu, par se navodno nije suočio sa većim problemima.

 

Oglasi