Tokom trajanja rijalitija, jedan broj učesnika je u više navrata napravio nedopustive greške tokom programa emisije.

Ima onih koji poseduju izuzetan talenat i brzu pamet i šarm kada su u javnosti. S druge strane, postoje pojedinci koji svoj nedostatak obrazovanja pokušavaju prikriti luksuznim životnim stilom, ali njihovi postupci otkrivaju njihovu neadekvatnost.

Slađa Lazić je nedavno privukla pažnju gledalaca reality TV-a svojim prikazom neznanja. Tokom razgovora sa svojom cimerkom, pokrila je niz tema vezanih za opšte znanje, uključujući diskusije o svjetskim čudima i raznim vrstama vulkana.

– Najpoznatiji vuklan je recimo, Tornado – nastavila je da “briljira” zadrugarka, pa istakla da ne zna ni koliko je 7×8, ali da bi možda znala koliko je 8×8.

Ona je napomenula da Srbija ima svoj jedinstveni set čuda, uključujući kaćamak, gibanicu i ukusan asortiman lepinja. Međutim, priznala je da nije upoznata sa nazivima vulkana.

Neosporna je činjenica da je publika ostala iznenađena ovim tvrdnjama. Shodno tome, dobila je mnoštvo nepovoljnih povratnih informacija u odjeljku komentara.

Ispod objave su pojedinci napisali omalovažavajuće komentare poput “Ovo nije humoristično, pojedinci”, “Prenesi krivicu” i “Mlada damo, trebalo bi da se vratiš u osnovnu školu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @samo.realno6

Oglasi