OVAJ DIZAJN NUDI VRHUNSKO UŽIVANJE NA VAŠEM OTVORENOM PROSTORU – jednostavnost je uvijek najbolji izbor!

Pravilan izbor namještaja daje svakoj bašti ili terasi funkcionalnost i ljepotu. Bez obzira da li su one  malih ili velikih  dimenzija, ako izaberete adekvatne komade namještaja, dobit ćete prijatan ambijent, poželjan  za okupljanje cijele porodice.

dizajnidom10

dizajnidom11

Ovako dovoljno velik sto u kombinaciji sa rasklopivim stolicama, spreman je za kompletnu večeru,te  prostor već čini uzbudljivim, a kombinacija pletenog stola i pletene fotelje za ljuljanje poziva na relaksaciju  i u trenu od terase pravi omiljeni kutak stana ili kuće.

Za početak  razmislite o tome kako biste voljeli da vaša bašta ili terasa izgledaju. Da li će to biti prijatno mjesto za večeru u vrelim ljetnjim noćima ili da djeci pravi dječje proslave ? Ovo  je mogućnost za bijeg od svakodnevnice i miran kutak za čitanje knjige?

dizajnidom9

dizajnidom12

U svakom od ovih slučajeva, postoje određena pravila.Ukoliko želite da napravite mjesto koje je ugodno za piće , nemojte kupovati stolove koji podsjećaju  na velika porodična okupljanja. Sa druge strane, ako u svoju baštu stvarate  porodičnu toplinu, izbjegnite barske stolove i odlučite se za veći  sto.

Oglasi