Kada se razmatra astrologija, postoje parovi koji su kompatibilni, nekompatibilni i idealni. Idealni parovi žive u potpunoj harmoniji, a ako odluče da osnuju porodicu, njihova djeca su zaista očaravajuća. Genetika, odgoj, pa čak i horoskopski znak roditelja mogu uticati na izgled i šarm njihove bebe. Na osnovu horoskopa, ova tri para su blagoslovena izuzetno lijepom djecom.

 

Žena Lav i muškarac Vodolija
Kombinacija vatrenih i vazdušnih elemenata je sama po sebi jedinstvena. Ovakvi parovi su dosljedno neuobičajeni jer spajaju snagu i ambiciju Lava sa energijom i mudrošću Vodolije. Kada su Lav i Vodolija zajedno, oni imaju sposobnost da postignu izuzetne podvige. Ove osobe jačaju jedni druge snage, pružaju međusobnu podršku i prenose svoje najbolje atribute na svoje potomstvo. Djeca rođena u parovima Lava i Vodolije su druželjubiva i energična, bez napora uspostavljaju veze i sa svojim vršnjacima i sa odraslima.

 

Žena Bik i muškarac Rak
Bikovi, kojima vlada Venera, poznati su po tome što su romantični, praktični i imaju jak afinitet prema domu. Posjeduju potencijal da se istaknu kao majke, spremne na sve za svoju djecu. Muškarci Rakovi su, s druge strane, prirodno njegovani i često se ističu kao očevi. Njihova će veza biti čvrsta i harmonična, jer oboje duboko razumiju potrebe jedno drugog i veoma su usklađeni sa emocijama svog partnera. Djeca u njihovim porodicama su također osjetljiva i saosjećajna, pokazujući privlačnost koja odražava njihovu unutrašnju ljepotu. Od malih nogu njihovi roditelji usađuju trajne porodične vrijednosti i uče ih važnosti poštovanja drugih. Osim toga, majke Bikovi pokazuju određeni nivo odlučnosti, učeći svoju djecu da se afirmišu, zadržavajući osjećaj pravičnosti i pristojnosti.

 

Žena Djevica i muškarac Riba
Ova dva znaka zodijaka su najemotivnija i često prikrivaju svoje prave emocije. Spoj pragmatizma i fantaziranja unutar ovog para je ono što stvara nježno, svijetlo i istinsko porodično okruženje u kojem će njihova djeca odrastati. Djeca Djevice i Ribe su tipično inteligentna, ljubazna i puna poštovanja. Oni razumiju važnost iskrenih emocija i ponekad mogu biti pomalo suzdržani, što povećava njihovu privlačnost. Ova djeca se često nazivaju “zvjezdanim” ili “starim dušama” zbog njihove spokojne, logične i mudre prirode, karakteristika koje će trajati dok sazrijevaju.

Oglasi