Tokom tinejdžerskih godina, Nikolija je započela karijeru u muzičkoj industriji, ali je tek 2014. godine stekla široku afirmaciju objavljivanjem svog prvog singla „Opasna igra“.

Zarazni ritmovi i provokativni tekstovi ove pjesme brzo su osvojili publiku, čineći je velikim hitom. Nikolija se bavila i televizijom, nastupajući kao sudija na popularnom muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”, što je povećalo njenu vidljivost među gledaocima.

Trenutno, Nikolija ima potpuno drugačiju frizuru i urbani stil, a njen ukupni izgled inspiriše devojke koje daju prednost svom izgledu, posebno mlade žene koje žele da privuku pažnju ljudi.

U nastojanju da održi njegovanu kosu, a istovremeno podstakne brži rast, odlučila je da češće posjećuje svog frizera. Nakon što je dobila novu frizuru, ponosno je podijelila svoju sliku bez šminke sa širokim osmijehom na licu. Gotovo istog trenutka počeli su da pljušte komplimenti koji su potvrdili da je Nikolija napravila pravi izbor jer joj je kosa izgledala punije nego ikada ranije.

Oglasi