All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

ORIGINALNI DOM IZ BERLINA

loading...

ORIGINALNI DOM IZ BERLINA –  sigurni smo da bi se svakome ovaj dom svidio

“Historija i specifična pozicija ove građevine predstavili su veliki izazov, ali smo svakako vidjeli visok potencijal u ovom prostoru te smo shvatili kako se može pretvoriti u obiteljsku kuću s vrtom, u središnjem dijelu jednog od najpopularnijih dijelova Berlina, što je jako poželjno , morate priznati “, rekli su arhitekti. Mnogi elementi ove stare građevine  ostali su potpuno netaknuti.

“Kako je ranije ova građevina igrala ulogu policijske stanice i radionice, a potom dugi niz godina bila je napuštena, zatekli smo je u jako lošem stanju, s brojim malim sobama”, objašnjavaju arhitekti. “Kako bismo napravili otvoreni prostor u kojem bi se moglo lijepo živjeti, zadržali smo samo vanjske zidove i jedan noseći zid u sredini kuće. Stepenište, kuhinja te neki prostori za spavanje su uspjeli pronaći svoje mjesto u novom interijeru. ”

Minimalistički pristup odveo je arhitekte do izrade prostranog i funkcionalnog interijera. Velika klizna vrata na prvom spratu odvajaju spavaću sobu roditelja od glavnog dnevnog boravka.Najveći dio namještaja ovog projekta je napravljeno  po mjeri, uključujući umivaonike i kadu.

Tags: , , , ,

Related posts