Tara Simov, učesnica rijalitija, nedavno je postala snaha Marije Švabić Raičević.

Marija, s druge strane, nije uključena u taj svet, jer je diplomirala stomatologiju i trenutno radi u Domu zdravlja, a vodi i svoju privatnu ordinaciju u Nišu. Uprkos njenom profesionalnom obrazovanju, Marijina blistava vitalnost i besprijekoran izgled čine je središnjom točkom svakog okupljanja. Postigla je priznanje kao najmlađi diplomac u svojoj klasi, završivši studije u najkraćem mogućem roku.


Tokom nedavnog intervjua, Marija je spomenula da nikada nije aktivno reklamirala svoju specijalnost oralne medicine. Umjesto toga, njeni pacijenti su joj služili kao najefikasniji oblik promocije. „Već 27 godina radim kao stomatolog i iako su mi dani zauzeti, ipak nađem vremena da posetim unuka i pomognem Tari“, rekla je Marija. Tarin i Marijin sin Danilo stupio je u romantičnu vezu koja je rezultirala rođenjem njihovog deteta. Kao baka, Marija smatra da je ovo najdivnije iskustvo koje je doživjela u životu. Ljubav koju oseća prema svom unuku je jedinstvena i neuporediva sa ljubavlju koju gaji prema svom sinu. Marija vjeruje da je njen unuk oličenje savršenstva i da je postao njen novi izvor svrhe. Marija svoju unuku Taru smatra svojim detetom i sporazumno joj je dala ime Nikola. Tara će pružiti nepokolebljivu podršku Mariji u svim aspektima života. Marija je izrazila svoje divljenje prema svojoj snaji.

Moguće je da dinamika između svekrve i snaje može biti prijateljska. Ne želim da zabijem klin između nje i njenih sinova, jer pružam više velikodušnosti i nepokolebljive podrške njoj nego svojoj djeci. Njena izuzetna zrelost zaslužuje priznanje, jer je sa velikom odgovornošću i pažnjom preuzela ulogu majke, tretirajući ga kao da joj je rod. Izrazila je ponos na postignuća svoje kćerke, i to s pravom. Uprkos pažnji brojnih udvarača, njeno srce je ostalo nezauzeto dugi niz godina. Ona i Goran su dugo u skladnom braku, a na njihovim licima se vidi ljubav koju gaje jedno prema drugom. Iz njihovog prisustva na društvenim mrežama jasno je da su duboko povezani i da imaju veliko poštovanje jedni prema drugima. Svaka zajednička fotografija popraćena je mnoštvom komplimenata. Ispod zajedničkih fotografija para, može se pronaći mnoštvo komentara, u rasponu od “Vi ste bez greške” preko “Vaša ljepota je u izobilju” do “Kakav par savršen za sliku”. Budući da je u javnosti od adolescencije, njeno držanje i ponašanje oduvijek su bili predmet intriga za mnoge, što je često dovelo do njenog upletenosti u neukusne okolnosti.

Uticaj određene pojave posebno je štetno uticao na njeno psihičko blagostanje. Ona je pojasnila rekavši: “Iako mogu ispoljiti agresiju i samopovređivanje, nikada ne bih naudila pojedincu koji je znatno mlađi od mene, posebno onom koji ima samo 17 godina.” Mladu ženu je grupa od pet-šest devojaka podvrgla žestokom napadu, koje su nastavile da tuku, šutiraju i udaraju je po glavi u periodu od 20 minuta, pored toga što su joj ošišali kosu i ostavljali je otkrivenu i bez odeće. ulica. Iako je ovaj incident izveden pred sud, zakonska zastara je od tada istekla.