Anastasija Ražnatović je početkom godine donjela odluku da novu fazu svog života započne na drugoj lokaciji. Njen prelazak u Španiju podstaknula je njena naklonost prema fudbaleru Nemanji Gudelju, koji je već dugi niz godina posvećeni reprezentativac Srbije. Nažalost, zbog složenosti dobijanja boravišne vize, nije bila u mogućnosti da posjeti svoj voljeni rodni grad Beograd na duži period, za kojim je duboko čeznula. Međutim, čim su neophodne administrativne procedure završene, odmah se ukrcala na prvi slobodni let da bi se ponovo spojila sa svojom majkom Cecom. Za sve vrijeme koje je provela van porodice, talentovana mlada muzičarka je dobila lijepu vijest da će postati majka.

 

Nažalost, Anastasija je doživjela spontani pobačaj u petom mjesecu trudnoće, zbog čega se povukla sa društvenih mreža i potražila utjehu u srpskim manastirima pored partnera Nemanje Gudelja. Oduševio ih je mir koji su pronašli na svom duhovnom putu, što ih je navelo da odluče provesti ljeto na luksuznim destinacijama za odmor poput Ibize i Saint Tropeza. Ipak, Nemanjino leto je završeno jer počinje pripreme sa svojim klubom. S druge strane, Anastasija je, želeći da produži tople dane, spakovala svoje stvari i otputovala na Kipar, mesto koje za nju ima sentimentalnu vrednost. Anastasija Ražnatović otputovala je bez Nemanje, dok su Veljko i Bogdana Ražnatović već nekoliko dana na Kipru i aktivno promovišu svoje aktivnosti na društvenim mrežama. Da li će im se na ovom porodičnom putovanju pridružiti i predstavnik Srbije, ostaje nepoznato.

 

Ipak, izvjesno je da Cecina kćerka uživa u druženju sa rođacima, bratom i snajom i izuzetno je srećna što je okružena svojim najmilijima. Vrijedi napomenuti da Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj nisu razdvojeni već nekoliko mjeseci, a mlada pjevačica je svoju karijeru stavila na čekanje kako bi bila sa partnerom. Nedavno se preselila u Sevilju, grad u kojem on živi dugi niz godina.

 

Oglasi