Emisija u kojoj su gosti bili Željko Joksimović, Jovana Joksimović i Haris Džinović, skrenula je kada je izbila manja nesuglasica. Pažnju javnosti ubrzo je privukla Jovana Joksimović nakon što je podijelila fotografiju u bikiniju, što je izazvalo salvu komplimenata i buke. Tokom gostovanja u studijskoj emisiji Harisa Džinovića, par je vodio miran, ali žestok razgovor uz večeru i piće. Jovana i Željko su se pred kamerama malo posvađali koja je brzo postala viralna na društvenim mrežama.

 

Joksimović i Haris su u emisiji razgovarali o raznim aktuelnostima dok se atmosfera nije promijenila: Željko je rekao: “Hajde da pričamo o jutarnjem programu!” na šta je Jovana odgovorila: “Nisam ja počela da vodim jutarnji program za stolom.” Željko je nastavio: “Pa to radiš jer stalno spominješ.” Jovana je odgovorila: „Kada sam to uradila?

 

Ovo nije istina! ubacio se Dižinović pokušavajući da ublaži napetu situaciju. Kada su se voditeljka Jovana Joksimović i muzičar Željko Joksimović prvi put sreli, oboje su izlazili sa drugim parovima. Ali nakon što su zajedno krenuli na romantično putovanje, pojavile su se glasine da su prekinuli prijašnju vezu. Pre toga, Jovana je podijelila anegdote sa njihovog prvog susreta i veze. Jovana je tada bila vjerena za Aleksandra Zeremskog, dok je Željko bio u vezi sa bivšim djevojkom voditeljkom i mankenka Adriana Čortan, iako se spekulisalo da su njih dvoje u vezi i da su raskinuli vjeridbu kako bi nastavili vezu, što je Jovana oštro demantovala. Pjesma Evrovizije u Beogradu započela je profesionalno prijateljstvo koje je preraslo u prijateljstvo koje je kasnije preraslo u romantičnu vezu.

 

Naš se odnos zbližio, a prijelaz iz prijateljstva u nešto više ostao je mrlja u mom sjećanju. U početku smo razvili snažnu vezu kao prijatelji, što je bilo neočekivano s obzirom na to da smo oboje skloni biti oprezni kada je riječ o puštanju novih osoba u naše živote. Jovana je jednom prilikom izrazila tugu jer se osjeća obeshrabreno što su nju i Željka u medijima negativno prikazali kao grešne i nevjerne. Ne razumijem zašto smo prikazani na takav način, kao što ne vidim što se krivo dogodilo. Željko nema nikakve veze s mojim prošlim emotivnim iskustvima i odlukom o prekidu prethodne veze. Sašu nisam ostavila da bih bila s njim i to je jedina istina. – rekla je Jovana.

Oglasi