Viktorija Bekam poznata dizajnerka u braku je sa svjetski poznatim fudbalerom Davidom Beckamom već skoro 2 decenije a i dan danas izgledasju zaljubljeno do ušiju. Naime, prema Viktorijinom intervjuu jedan od razloga zaljubljenosti je uzbudljiv život u spavaćoj sobi. Poznata je kao čelična ledi svjetske mode, i ona se gotovo nikada ne smije već je u javnosti uvijek suzdržana i rijetko ćete negdje pročitati njen intervjuu gdje ima tračeve jer ih uopšte ne komentariše.

 

Ali tako nije uvijek bilo, Viktorija je u prvim godinama ljubavi sa davidom nije se suzdržavala da priča o sreći sa fubalerom sa kojim je u braku još od 1999. godine. Par je u braku dobio 4 djece Bruklina, Kruza, Romea i Harper Seven i žive sretni život sa svojom djecom. Naime, par svakodnevno pokazuje koliko su očarani jedno s drugim kao i prvog dana. Mnogi se pitaju da li je razlog njihov vatreni život u spavaćoj sobi a sudeći po jednom Viktorijinom intervjuu mogao bi biti to razlog. Stranim medijima kruži jedna stara Viktorijina objava u kojoj je otkrila kako je biti u krevetu sa jjednim od najpoželjnijim mušaraca na svijetu.

 

Ponosim se time što moj suprug i ja danas imamo odličan se*s . O je u vrlo dobroj formi, obično sam u krevetu naga , ali je on počeo da mi kupuje donji veš.- Rekla je Viktorija . Međutim nvinarka Poš Spajs nije stala na tome , pa je prokomentarisala Davidove fotografije u vešu , i konstatovala da je jaso da David može da se pohvali impozantnim dimenzijama . -Imam ogroman . Vidite to u reklami . Izgleda kao auspuhod traktora-Dodala je.