Viki Miljković je pjevačica narodne muzike , a već je dugi niz godina na domaćoj javnoj sceni. Njeni hitovi i pjesme su i dan danas slušani, a također je i nekoliko godina član žirija napopularnijeg muzičkog takmičenja Zvezde Granda gdje veoma često ulazi u sukobe i verbalne okršaje sa ostalim članovima kao i kandidatima ovog takmičenja.

 

Odsustvo pjevačice Jelene Karleuše iz takmičenja dovelo je do mnogo mirnije atmosfere, a na njeno mjesto je došla Ceca Ražnatović. Međutim, još uvijek postoje situacije u kojima se javlja napetost, a Viki je primarni uzrok. Viki i njen suprug Tašket su prije nekoliko godina osnovali uspješnu agenciju za nekretnine koja veoma dobro posluje pa su  i nedavno su kupili novi stan u Beogradu sa predivnim pogledom na rijeku.

 

Andrej, sin tinejdžer ovog para, u središtu je njihovih života. Uprkos svojoj mladosti, čini se da je u ozbiljnoj vezi sa djevojkom, o čemu svjedoče brojne fotografije koje objavljuje na svom Instagram profilu. Pa je čak upoznao i njegovu djevojku sa roditeljima. Vikini nastupi su i dalje popularni, a njeni modni izbori i frizure često su predmet rasprave. Viki već dugi niz godina nosi istu dugu smeđu kosu, a malo ko se sjeća njenog kratkog prenose kao plavuše, što je bio slučaj i sa Jelenom Karleušom. Viki je na kraju odlučila da se vrati svojoj prirodnoj boji kose jer je otkrila da ne može da se privikne na plavušu. Unatoč tome što je priznala da plavuše privlače više pažnje, jednostavno nije mogla da se prilagodi novom izgledu.

 

Oglasi