Već skoro tri decenije pjevačica Vesna Zmijanac je jedna od najpopularnijih pjevačica na našim prostorima, na vrhuncu svoje karijere je bila u osamdesetim godinama a u to vrijeme se smatrala jedna od najljepših pjevačica na estradi.

 

Njene pjesme koje je u to vrijeme snimila postali su pravi hitovi , koji se danas danas rado pjevaju i slušaju. jedan od svojij najvećih hotova “Kad zamirišu jorgovani” Vesna je snimila sa pjevačem Dinom Merlinom. Pjevačica je sada ušla u sedmu deceniju života, a nije imala ni bas lijep početak ove godine jer je njeno zdravstveno stanje ne služi najbolje. Vesna je primljena u bolnicu zbog visokog krvnog pritiska a detaljnom analizom doktori su utvrdili da njeno srce više ne radi kako treba te da pjevačica mora na hitnu operaciju.

 

Naime, prije dva mjeseca urađena joj je operacija gdje su joj ugradili bajpase na srce i sada je Vesna dobro i nakon bolnice oporavlja se u svojoj kući koju ima na Bukulji. Uz pjevačicu je stalno njena kćerka Nikolija kao i njen zet Relja. Također , Nikolija je nedavno objavila sliku na Instagramu na kojoj se viid da pjevačica ne miruje , odnosno ona sada nešto sprema i kuha za svoje najbliže. Podsjećamo, Vesna već godinama svoje slobodno vrijeme provodi na imanju u Bukulji a ne odlazi na luksuzne lokacije poput njenih kolega , kako je rekla jednom prilikom tu je našla svoj mir. Paparazi su je nedavno uslikali u dvorištu i može se vidjeti da je smršala a i na društvenim mrežama pojavila se slika iz vremena kada je pjevačica imala zalizanu crnu kosu.