Džejla Ramović mnoge je oduševila svojim upečatljivim izgledom i nevjerovatnim vokalnim umijećem.

Njena prirodna harizma joj omogućava da bez napora zablista u svim aspektima svoje karijere. Svojim izvanrednim nastupima i brojnim pobedama na “Zvezdi Granda” stekla je ogromnu pažnju širom regiona. Nedavno je učestvovala na prestižnoj manifestaciji “Mostra” u Veneciji, gdje je nastavila da pleni i osvaja publiku svojim izuzetnim talentom.

Nadaleko proslavljena pevačica iz Goražda donijela je odluku da privremeno prekine karijeru kako bi se fokusirala na ekonomske poduhvate. Godine 2021. preselila se u Barselonu da bi stekla visoko obrazovanje uprkos tome što je bila daleko od porodice. Iako je to bilo teško prilagođavanje, ona je ustrajala i na kraju postigla trijumf. “Kada sam to shvatio, pronašao sam novi osjećaj smirenosti i motivacije da se ističem u svim aspektima svog života.” Jella, nadarena umjetnica koja je često nastupala vikendom i učila radnim danima, prepoznala je značaj ovog izbora za vlastiti lični rast i razvoj. Na kraju se pokazala u pravu.

Uprkos njenim prethodnim naporima da se akademski istakne, čini se da je odlučila prekinuti nastavak školovanja. Upućeni sugerišu da je njena žarka ljubav prema muzici dovela do ove odluke, jer ona ima veći prioritet u njenom životu. Ona smatra da bi balansiranje akademske profesije i muzičke karijere bilo nepraktično. Kao rezultat toga, odlučila je da svoje obrazovno putovanje stavi na čekanje na neodređeno vrijeme. Sa sigurnošću je pretpostaviti da će njen fokus sada biti prvenstveno na tome da se bavi svojom strašću za muzikom.

Oglasi