ODLIČNO SREĐENA GARSONJERA – sve što vam je potrebno za udoban i komforan život u malom prostoru


Ukoliko živite u malom prostoru, morate znati da se svaki kvadratni centimetar broji i da je od izuzetne važnosti  izgled vašeg doma, ali i osjećaj koji vi imate dok provodite u njemu. Nemojte misliti da vam savjetujemo da se odreknete svih ovozemaljskih potrepština i usvojite nomadski život sa samo prijeko potrebnim stvarima, jer je situacija daleko od slične, a stan koji vam sada predstavljamo će vam na praktičnom primjeru pokazati kako i najmanji prostor može da bude moderan i stilizovan.

Smještena u poljskom gradu Sopot, ova simpatična garsonjera u potkrovlju dizajnirana je prošle godine od strane Raca Architekci studija. Vjerovatno ste odmah pomislili da tačno znate kako će enterijer ovog malog stana izgledati, jer ste sigurno bili u prilici da vidite izobilje potkrovlja sa različitim stilovima.

Ipak, ova garsonjera je odličan primjer kako moderno i uređeno može izgledati prostor od samo 36 m2. U tako skučenom prostoru, ljudi iz ovog arhitektonskog studija su uspjeli da integrišu sve stvari koje su neophodne za jedan udoban i komforan svakodnevni život.