ODLIČAN NAMJEŠTAJ DIZAJNIRAN SAMO ZA DJECU – dječiji radni stolovi moraju biti udobniji i ljepši kako bi učenje učinili mnogo interesantnijim i inspirativnijim za najmlađe

Proizvođač namještaja Rafa Kids dizajnirao je dječiji sto koji posmatran sa strane ima oblik slova K, ovaj sto je postavljen na četiri nogare, od kojih se prednje dvije izmještaju naprijed pod uglom i daju profil koji oponaša sklovo K.

Oeuf nastavlja eko dizajniranje dječijeg namještaja i aksesoara namjenjenih svim roditeljima koji se brinu za životnu sredinu. Njihovo posljednje izdanje se zove Brooklyn Desk i predstavlja sto za kojim vaša djeca mogu sjediti raditi, domaći zadatak ili kreirati. Održavajući dizajn jednostavnim i čistim, ovaj sto nudi puno mogućnosti i funkcija modularnim sistemom za odlaganje stvari.

Sto Kids Imagination kao i stolice koje ga prate, predstavljaju prvi plasirani proizvod nove linije ekološki ispravnog namještaja za djecu kompanije The Cardboard Guys.

Frederik Kolete dizajnirao je prelijepu sto/stolicu kao jedinicu namjenjenu djeci uzrasta od 3 do 10 godina. Stolica iz kolekcije sadrži uglove u obliku slova A kako bi omogućila veću stabilnost i učinila prevrtanje gotovo nemogućim. Ispod sjedišta se nalaze ostavinske komponente koje koriste magnete kako bi održavali poklopce zatvorenim.

Oglasi