All for Joomla All for Webmasters

Dobrodošli!

Savjeti, ideje i prijedlozi za uređenje doma!

ODLIČAN DRVENI DEKOR MODERNOG HOTELA

loading...

ODLIČAN DRVENI DEKOR MODERNOG HOTELA – hotel je smješten u samom srcu Lisabona, na izvrsnoj poziciji koja se nalazi vrlo blizu Avenida da Liberdade


Ovo je jedan od onih rijetkih hotela u svijetu u kojem možete uživati ​​u jedinstvenim momentima kupanja u privatnim kadama smještenim u samim sobama, prepustivši se konstantnom toku energije koju stvaraju arhitektura i dekoracija inspirirana sa feng shuijem. Hotel je okarakteriziran ekološkom filozofijom, koja sadrži staru životnu filozofiju feng shui. U ovom objektu ima svih pet feng shui elemenata – voda, vatra, drvo, zemlja i metal, koji plutaju prostorom, definirajući svaku sobu kreirajući tako izvanrednu atmosferu za boravak. Hotel nudi stimulaciju za sva vaša osjetila, kao i bogastvo kreativnosti i produktivnosti.

U okviru feng shui hotela nalaze se i dvije konferencijske sale sa kapacitetom od 110 osoba te studio koji je idealan za 45 ljudi. Santa Marta ima i specijalne zelene prostorije za sastanke / konferencije, okarakterizirane određenim karakteristikama kao što su procedure bez papira, mjere očuvanja energije te audio vizualna oprema malog utjecaja na okoliš. Od ostali izuzetnih detalja i usluga ovog hotela su: topao kamin, retro i minimalistički dekor dizajniran po feng shui principima, produženi koktel meni te prostor koji je idealan za poticanje na rad lokalnih umjetnika.

A za vaš automobil uvijek je spremna da se pobrine prostrana garaža sa 86 parking mjesta.

Tags: , , ,

Related posts