Niotkuda, ruka se pruža kroz ogradu prema psu. Cijeli incident snimio je vlasnik psa, koji je munjevito izvadio kameru mobilnog telefona.

 

Pas po imenu Murphy je privrženo i bezbrižno štene koje uživa u sklapanju novih poznanstava. Zapravo, tek treba da se susreće sa osobom ili životinjom s kojom se ne slaže. Međutim, čini se da među Murphyjevim najbližim vezama postoji jedna koju on drži u tajnosti. Prije nekoliko mjeseci, Murphyjev vlasnik je pretpostavio da je štene htjelo trčati i igrati se kada ga je kao i obično pustila u dvorište. Na njeno iznenađenje, vlasnica je svjedočila kako je tog dana njen krzneni pratilac sjedio na travi. Bio je to nevjerovatno zadivljujući dan sa suncem obasjanim prekrasnim labradorom. Odjednom je primijetila ruku koja je virila kroz rupe u crvenoj ogradi. Nakon toga, ruka, koja je izašla iz pukotine u ogradi, počela je nježno milovati psa. Očigledno, ruka pripada Džejmisonovom susjedu, koji izgleda voli pse. Tačan početak ovih kratkih interakcija ostaje neizvjestan.

 

Trenutno, video brzo postaje popularan na Internetu, zbog čega ga naširoko dijele i gledaju milioni gledatelja. Internetska zajednica, koja se obično naziva netizenima, reagovala je brzo i strastveno na situaciju, izražavajući svoju ogromnu želju da ukloni fizičku barijeru koja je stajala između dvije osobe i omogući im da se konačno suoče sa licem u lice. Usred ovog povika, jedan korisnik je bezbrižno pristupio i dao duhovitu primjedbu. “Uklonite ogradu odmah.” Drugi je također savjetovao: “Vrijeme je da se na zid ugrade vrata za pse.” Treći je prokomentarisao: “Molim vas, zakažite termin za igru ​​(tako da se komšije i psi mogu sresti)!”

 

 

@joh_jam #goldador #puppy #dog #fyp #happyboy #BOSSUpYourGame #LiveForTheChallenge ♬ Little Bitty Pretty One – Thurston Harris

Oglasi