Pjevačica Ana Nikolić već nekoliko dana je u centru pažnje medija. Naime, na osnovu onoga što smo do sada pročitali, pjevačica je dotakla dno u svom životu. Ana je već neko vrijeme u medijskom sukobu sa svojim menadžerom, pri čemu je menadžer javno otkrio njenu zavisnost od droga i alkohola i naglasio da je neophodno da ona potraži liječenje i stručnu pomoć.

 

Ipak, javnost je najviše šokirao snimak koji je Ana objavila, a na kojem se vidi pjevačica sa kraterima na licu izazvanim dugogodišnjom infekcijom kože. Kolege iz estrade imaju različita mišljenja o tome, jedni su je podržavali, a drugi je osuđivali. Ipak, postoji jednoglasna saglasnost da je Ani potrebna hitna stručna pomoć. Kontaktirali su njenu majku koja ih je obavijestila da je trenutno odsutna iz Srbije i uživa na ljetovanju.

 

Ana je pala u očaj i nastavila da dokumentuje svoju finansijsku nevolju, tvrdeći da joj je na računu ostalo samo 100 dinara. Ova vijest izazvala je radoznalost među poznanicima gdje se nalazi njena kćerka, koju dijeli sa Rastom, kao i ko je odgovoran za njenu brigu. Kao odgovor, novinari su se upustili u stan u kojoj Ana stanuje i upustili se u razgovore sa njenim komšijama. Među njima, jedan komšija je rekao da nije vidjeo Anu nekoliko dana i primijetio je odsustvo njenog automobila, koji je obično zauzimao mjesto ispred zgrade, što ukazuje na njeno odsustvo. Štaviše, Ana je nedavno prodala svoju garažu, a iz njenog stana su se javljale česte nemire. Stanje Anine terase sada je pretrpano odbačenim stvarima i smećem, dok su njena ulazna vrata ogrebotina zbog njenih pokušaja da ih otključa u alkoholu.