Bogdana i Veljko Ražnatović već nekoliko godina sreću i mir pronalaze u njenom rodnom Titelu, daleko od medija i očiju javnosti. Mještani za par ne drže ništa osim riječi hvale.

 

Čak i kada Veljko pristane da ga intervjuišu mediji, on stalno sa osmijehom i oduševljenjem priča o svojoj zadivljujućoj supruzi. Bez obzira na razloge za njegove obilne pohvale ili na njenu skromnu prirodu, Bogdana je postala najomiljenija snaha u Srbiji. Uzimajući u obzir činjenicu da i Veljko i Bogdana svoju bračnu zajednicu smatraju svetinjom, oni su od samog početka marljivo nastojali da joj osiguraju uspjeh. Veljko je nedavno preko svog Instagram naloga prenijeo da je posjedovanje smisla za humor ključno za zadovoljan brak.

 

On je na svom Instagram profilu objavio video na kojem bosanskohercegovački komičar dijeli smiješne priče o svom braku. Komičar je napomenuo da ne komunicira sa suprugom i podijelio anegdotu o tome kako joj je napisao poruku u kojoj traži da ga probudi u šest ujutro, ali se na kraju probudio kasno. Ovu priču je ispričao komičar Ismet Horo na televiziji uživo. Čini se da je Veljko vezao za ovu duhovitu predstavu bračnog života.

 

Ako bi u braku ovog poznatog para došlo do nesuglasica, evidentno je da bi im se Bogdana vješto pozabavila svojom duhovitom naravi. Bogdana, bivša košarkašica, oduvijek je bila prepoznatljiva po svom smirenom držanju i nepodizanju glasa. Njihova ljubav i partnerstvo služe kao inspiracija nebrojenim pojedincima, ističući da otporan i radostan brak nije utemeljen samo na ljubavi i poštovanju, već i na sposobnosti dijeljenja humora i zadržavanja opuštenog stava prema životnim preprekama.

Oglasi