Mediji su krajem prošle i početkom ove godine bili veoma fokusirani na razvod Lazara i Danice Ristovski. Par, za koji se znalo da je jedan od najsrećnijih parova, zajedno su bili četrdeset godina dok njihova ljubav jedno prema drugom nije nestala. Nedostatak izjava protagonista u vezi sa ovim pitanjem rezultirao je naletom spekulacija i nedostatkom tačnih informacija na naslovnim stranicama lokalnih medija.

 

Iako su mediji naveliko izvještavali i spekulisali o razlozima razvoda Lazara i Danice Ristovski, par je odlučio da ostane tajna o svom razlazu. Samo su otkrili da je njihova ljubav nestala i da su odlučili da prekinu vezu. Bez ikakve drame i javnih rasprava, par, koji je zajedno proveo više od 40 godina, razišao se prijateljski. Svako od njih je nastavio sa svojim životom onako kako je smatrao prikladnim. Vijest o raskidu para bila je iznenađujuća za njihove fanove, ali njihova snažna porodična veza, posebno uz dodatak unučadi, osigurava da nikada neće biti potpuno razdvojeni. Ljudi su znatiželjni o Lazarevom životu nakon razvoda, uključujući njegovu svakodnevnu rutinu i društvenu mrežu, a zahvaljujući društvenim mrežama imamo uvid u te aspekte.

 

Poznati umjetnik nedavno je objavio fotografiju na svom Instagram profikluu, pokazujući kako cijeni slobodu. Iskoristio je vikend da se lagano kupa i opusti u luksuznom bazenu na luksuznom imanju. Iako je osoba koja ga prati ostaje misterija za javnost, vjerovatno će glumac uskoro otkriti njihov identitet svojim pratiocima. Činilo se da je glumac zadovoljan i uživa, što ukazuje da je ovaj kratki predah bio preko potreban. Nakon razvoda, čini se da se život Lazara Ristovskog vratio u prijašnje stanje. Naizgled je savladao izazove sa kojima se suočavao i sada živi punim plućima.