Miljana Kulić, renomirana srpska takmičarka u rijalitiju “Zadruga”, doživjela je suštinske transformacije u svom životu. Ranije je stanovala u skromnoj i propaloj kući kojoj je nedostajao komfor. Ipak, sudbina joj je pružila priliku koja je potpuno revolucionirala njen život. Učešćem u više sezona rijalitija, Miljana je stekla značajna sredstva koja su joj omogućila da preuredi svoju kuću. Trenutno, njeno prebivalište djeluje potpuno drugačije, što izaziva zavist kod njenih komšija u Nišu.

 

Miljana spada u grupu takmičara koji zarađuju pozamašne iznose, primajući nedeljnu isplatu od 3.500 evra. Uz to, putem reklama na Instagramu može zaraditi između 500 i 1.000 eura po objavi. Kao rezultat toga, bila je u mogućnosti da investira u različite poslovne poduhvate poput nekretnina i vozila. Štaviše, odlučila je da odvoji dio svojih sredstava za obrazovanje svoje sestre Ane, jer je Ana napredovala u akademskom smislu.

 

U međuvremenu, Miljana je imala buran romantični život, međutim, na kraju je našla ljubav sa svojim partnerom Nemanjom. Njihova ljubav je duboka i neprekidno pružaju jedno drugom nepokolebljivu podršku u suočavanju sa svim preprekama. Nedavno je Marija Kulić, Miljanina majka, otkrila da će Miljana imati sredstava da nabavi stan za njihovu unuka Željka, što pokazuje nivo posvećenosti u njihovoj vezi. Uprkos izazovima i pritiscima javnosti, Miljana hrabro nastavlja da napreduje, nalazeći ispunjenje u podršci svojih najmilijih. Od ključne je važnosti poštivati ​​privatnost javnih ličnosti i priznati njihovo pravo da utvrde granice u pogledu otkrivanja njihovih ličnih života, budući da oni obično podnose pretjeranu kontrolu i invazivne istrage. Koje je vaše miščjenje o ovoj porodici Kulić?

 

Oglasi