OAZA MIRA: Napravite glamurozan i udoban enterijer u svojoj spavaćoj sobi!

Nakon napornog radnog dana svi znamo koliko je lijepo doći doma i otići pravo u krevet i spavati. Ne baš svi, znamo da to zvuči kao lijepa bajka pogotovo osobama koje imaju porodice naročito malu djecu krevet nažalost postane trenutna lokacija iz koje brzo ustajemo i potpuno se ne odmorimo. Uprkos svemu tome to nije razlog da spavaća soba ne dobije malo estetske ljubavi.

Bez obzira na to što malo vremena provodite u spavaćoj sobi ako je ona lijepo uređena i udobne atmosfere i za malo vremena spavanja ćete se osjećati bolje i više odmornim. Danas ćemo vam pokazati par primjera i savjeta kako možete svoju sobu učiniti luksuznijom i udobnijom.

Zajedničke stvari svake spavaće sobe jesu veliki spavaću kreveti, noćni stolići, jastuci, galerije slika ili umjetničke slike pa i prekrivači zanimljivih dezena i šara. Ako želite da vaša soba ima više luksuzan i udoban izgled ona se preporučuje da: dodate više šarenih jastuka ili gliter jastuke. Udobne dekice preko kreveta. Ukrasne lampice. Svijeće. Lijepe dekorativne lampe.

 

Oglasi