Nakon javljanja novinarke uživo za televiziju jedna osoba je uhapšena!

Policija u Španiji je uhapsila muškarca koji je prišao novinarki prilikom javljanja uživo te je dotaknuo po stražnjici. Sa obzriom da je sve dokumentovano, odma je osumljućen za sk*sualni padan na novinarku. Iako je kasnije govorio da nije kriv.

Naime, novinarka Isa Balado je utorak izvještavala o pljački koja se dogodila u Madridu.

Iako je Isa Balado je pokušala profesionalno odratiti svoj posao sa javljanjem, ali ju je kolega i  voditelj programa prekinuo. “Isa, oprosti mi što te prekidam… Ali je li te upravo uhvatio za stražnjicu?” upitao je Nacho Abad.

Novinarka je to potvrdila, a Abad joj je rekao da snimi “idiota”, nakon čega se kamera pomaknula i prikazala novinarku i muškarca koji je stajao kraj nje smiješeći se.

“Koliko god želiš pitati s kojeg smo kanala, moraš li me stvarno dirati za stražnjicu? Vodim emisiju uživo i radim”, poručila mu je Balado, prenosi BBC. Muškarac je tada zanijekao da ju je dotaknuo, a dok se udaljavao, pokušao ju je poškakljati po glavi. Policija je kasnije objavila da je muškarac uhićen zbog navodnog napada na novinarku dok je vodila televizijsku emisiju uživo.

Oglasi