NOVINA KOJA MIJENJA DIZAJN KUPATILA IZ KORIJENA – do sada ovo niste imali priliku da vidite

14a


Radi se o konceptu koji sjedinjuje metal i liveni kamen, u pločicama koje imaju debljinu manju od 2 mm. Decotal pločice su rezultat jednog unikatnog procesa, koji koristi napredne tehnologije, istraživanje materijala i bezprijekorni ručni rad. Svaka pločica napravljena je od betonskog polimera, kvalitetnog, toplog materijala, koji se danas po prvi put koristi u ovu svrhu. U kombinaciji sa reflektivnim metalnim dekorom, ovaj materijal pravi poseban luksuzni efekat gdje god da se koristi.

15a

Metalne grafike ni na koji način nisu ograničene te mogu biti napravljene po vašoj želji tako da dizajniranje kupatila nikada nije bilo interesantnije! Tip metala i obloge koji se koriste zavisi i od tipa upotrebe pločica, kao i specifičnih fizičkih i estetskih zahtjeva. Trenutna ponuda ovih novih komada sadrži više od 50 grafika, odnosno šablona, koji mogu biti korišćeni u različitim veličinama.

16a

Decotal pločice mogu se koristiti i preko postojećih pločica ili pak u kombinaciji sa njima. Idealne su za dekorisanje postojećih površina, sa minimalnim  radovima i uticajem. Ne zahtijevaju nikakvo posebno održavanje, pa su i zbog toga idealan izbor za svako moderno i luksuzno kupatilo.

19a

Oglasi