Uporni tračevi govore da je brak Tošića i Jelene Karleuše lažan, te da će se uskoro rastati. Uprkos tome, postoje oni koji vjeruju da par ostaje zajedno zbog njihove duboke naklonosti jedno prema drugom i odanosti njihovom dvoje djece, Ateni i Niki. Karleuša je izrazila zabrinutost da bi razvod mogao naštetiti odrastanju njenih kćerki i ugroziti njihovu mogućnost da uživaju u bezbrižnom djetinjstvu, te je zbog toga par odlučio da razvod odloži na neodređeno vrijeme.

 

Uprkos prvobitnim predviđanjima medija da će se njihova ljubavna priča loše završiti, par je uspio da prebrodi više kriza u svom braku, uključujući slučajeve prevare i nepoštenja, i nastavio da ostane zajedno. Dok su detalje svog razvoda držali u tajnosti, paparaci su pomno pratili Duškovo kretanje, nadajući se da će ga uhvatiti sa novom partnericom i razbiti sve sumnje javnosti. Međutim, Duško se pokazao kao neuhvatljiv i rijetko viđen u ženskom društvu, pa je paparazzima teško otkriti bilo kakvu novu informaciju.

 

Prije nekoliko godina na društvenim mrežama osvanula je fotografija iz 2006. godine koja je označila početak njihove ljubavne priče. Od trenutka kada su se Jelena i Duško upoznali, znali su da im je suđeno da budu zajedno. Jelena nije gubila vrijeme upoznajući Duška sa svojom porodicom, a neki čak nagađaju da su se na licu mjesta vjerili. Prema intervjuu koji je Jelena dala magazinu Hello, kasnije je otkrila da je Duško bio njen odani obožavalac. Uprkos brojnim izazovima u braku, Jelena i Duško su istrajali i vjerovatno će prevazići trenutne borbe jer je njihova veza neraskidiva.

Oglasi