Tokom boravka u Portonovu, teniser Novak Đoković posjetio je jedan skromni restoran u Crnoj Gori. Uprkos izostanku očekivanog uzbuđenja koje inače okružuje poznate ličnosti, Nole je svojim diskretnim i ljubaznim držanjem ostavio izuzetan utisak. Svi su bili zatečeni njegovim skromnim zahtjevom za obrokom od 16 eura uz piće. Novak je veoma uživao u večeri, a osoblje restorana je bilo oduševljeno njegovom pristupačnošću i toplim odnosom prema svima. Tokom svog boravka u Crnoj Gori, Novak i njegova supruga Jelena istraživali su razne lokacije, uključujući i rodni grad porodice Đoković, planinu Durmitor. Osim toga, prisustvovali su i koncertu Dine Merlina u Tivtu.

 

Nadalje, ekskluzivno je objavljeno da je Novak kupio nekretninu u blizini vile svog prijatelja Jugoslava Karića u mjestu Ljuta. Ova luksuzna vila, procijenjena na milione, služi kao spokojno utočište u Crnoj Gori, gdje Novak uživa u ljetnom slobodnom vremenu kada mu to dozvoljava raspored. Novak Đoković ostaje veoma cenjen sportista i pojedinac, poznat po svom skromnom držanju i saosećajnom ophođenju prema drugima, bez obzira na svoj globalni status. Njegovo putovanje u Crnu Goru i sticanje imovine u regionu ilustruju njegovu duboku naklonost prema zemlji i njenu zapanjujuću privlačnost.

 

Novak Đoković, teniser, svakim svojim potezom izaziva ogromno interesovanje i pažnju javnosti, kako u Srbiji, tako i širom svijeta. Mediji, navijači i šira javnost pomno prate njegove atletske uspjehe i napore van terena. Posebno, njegov izuzetan nastup na Grand Slam turnirima, gdje pokazuje dominaciju na terenu, podstiče izuzetno interesovanje medija i entuzijazam navijača. Svaka pobjeda, poraz ili ispoljavanje vještine se detaljno analiziraju, a njegovi izvanredni rekordi, kao što je dugo vremena kao prvoplasirani igrač u ATP-u, zaslužuju divljenje i poštovanje od strane sportske zajednice.

 

Oglasi