NOVA GENERACIJA MAŠINE ZA SUŠENJE VEŠA -sve je veća potreba za ovim elementom!

Zbog njenih brojnih prednosti, mašina za sušenje veša je postala  neizostavni dio sve većeg broja domaćínstava. Najpotrebnija je porodicama sa bebama i djecom zbog stalnog pranja i sušenja, i potrebe za uvijek čistim vešom.

Praktična je posebno za velika domaćinstva jer može da osuši i do 9 kg veša, kao i za poslovne ljude koji manje vremena provode kod kuće. Ova Gorenje mašina za sušenje veša nudi rešenja za sušenje najproblematičnijih tkanina, jer štite njihov oblik, čvrstinu vlakna i rastresitost. Svježa i kontrolisana atmosfera u bubnju doprinosi pravi wellness tretman za veš te ga  regeneriše.

nove mašine za sušenje veša

dizajnidom10

Ono što je posebno bitno je to da negativno naelektrisani joni uklanjaju bakterije, prašinu i grinje i mirise iz veša i dodatno omekšavaju tkaninu, te sprečavaju gužvanje i elektrisanje . Para koja pegla veš čini ga elastičnijim, što peglanje čini lakšim i kraćim , čak i kod zahtjevnijih dijelova garderobe, kakve su košulje. Uz Gorenje mašine sušenje kabastog veša više nije problem jer u bubanj kapaciteta 9kg sa lakoćom staju jorgani, prekrivači i  ćebad ,što je čini jedinstvenom na tržištu u području  visoko energtski efikasnih aparata. Tajna ovih mašina je u njenim toplotnim pumpama koje rade na smanjenoj temperaturi, zbog čega troše manje električne energije i štede vaš kućni budžet.

dizajnidom8