Jelena Karleuša je u braku sa Duškom Tošićem već petnaestak godina, a čini se da je javnost zaboravila na njen prethodni brak sa Bojanom Karićem, koji je zapravo bio veoma kratak. Poznati par u zemlji razveo se nakon samo šest mjeseci, a zvanični razlog je Jelenino navodno nevjerstvo, iako ta tvrdnja nikada nije dokazana. Jelena je često isticala da je Bojanova majka Slavica igrala ulogu u njihovom razdvajanju, jer je aktivno pokušavala da raskine brak. Među informacijama koje su tada kružile, Bojan je samo potvrdio da je sudski postupak brzo okončan, da je burmu odmah nakon razvoda skinuo i da je donio odluku da više nikada ne komunicira sa bivšom suprugom.

 

Na temu razvoda, jedan od nasljednika Karićeve imperije progovorio je samo jednom u intervjuu za magazin Gloria. Od samog početka je jasno dao do znanja da namjerava da svoj život provede sa Jelenom Karleušom. Na pitanje o osjećajima razočaranja, odgovorio je da da je to bio slučaj, ne bi stupio u brak. Sve je išlo glatko dok se nisu desili određeni događaji. Šta god da se dogodilo sada je prošlost i ja sam nastavio dalje sa svojim životom. Ne, te dvije godine su za mene imale značajno značenje i ne žalim zbog njih. U početku sam imao poteškoća da shvatim određene aspekte, ali sam na kraju prihvatio sve što se dešavalo. Potpuno sam se odvojio i sad cvjetam. Zadovoljan sam, družim se, radim i zabavljam se. Jednom kada završim poglavlje, nikad se ne zadržavam na njemu. Sada napredujem.” Par nije boravio u vili na Senjaku, već u stanu Bojanovog oca, iz kojeg su se oboje napustili nakon razvoda.

 

“Trenutno živim u drugom stanu. Riječ je o privremenom aranžmanu do dovršetka nove kuće. Projekt obnove kuće isprva je započeo u skladnom bračnom kontekstu i sa planovima za djecu. Naposljetku sam odlučio promijeniti spravac i zadao glavobolje arhitektima i dizajnerima interijera. Novi dizajn sada će odražavati više momačku estetiku koju karakterizira opuštena i vesela atmosfera. Karić je to otvoreno otkrio informaciju i opovrgnula tvrdnju da je Jelena potpisala predbračni ugovor kojim se odriče bilo kakvih potraživanja na nekretnini. Nepostojanje takvog ugovora opravdava se činjenicom da za njim nije bilo potrebe. Ja osobno ne posjedujem nikakvu imovinu jer je sve što imam naslijeđeno od oca i stričeva.

Dovoljno mi je da primam izdašnu plaću, da vodim ugodan život i da su mi zadovoljene sve potrebe. Ako se žena želi udati za mene samo da dobije kuću od moj oče, ona mora biti posvećena našem braku određeno razdoblje, tijekom kojeg bi također trebala roditi najmanje dvoje djece. Ovaj zahtjev je ukorijenjen u logici i odražava vrijednosti koje su mi usađene tijekom mog odrastanja. Pošteno je da se ne može jednostavno dobiti kuću i otići nakon samo tri dana. Ako netko odluči biti sa mnom, doista dobiva pristup svemu što posjedujem.

 

Oglasi